GALERIJA RIMA

Galerija RIMA je privatna galerija osnovana u Kragujevcu decembra 2008. godine. Naša aktivnost je usmerena na izložbena i izdavačka predstavljanja najznačajnijih vizuelnih umetnika XX veka, pre svega sa prostora Srbije i nekadašnjih jugoslovenskih republika, ali i na stalno praćenje savremene vizuelne scene i predstavljanje stvaralaca koji su u njenim okvirima uspeli da izgrade sopstvenu autentičnost.

Godinu za godinom, svoje ambicije, znanje i stručnost usmeravamo na izložbe koje kvalitetom svojih sadržaja mogu da daju doprinos istoriji umetnosti, ali i da omoguće veću vidljivost i povoljnije uslove za stvaralaštvo i plasman savremenih autora.

Sa velikim uspehom, i na obostrano zadovoljstvo, sarađujemo sa nekima od najznačajnijih domaćih vizuelnih umetnika, sa najvažnijim javnim ustanovama kulture, muzejima i galerijama, najuglednijim stručnjacima iz oblasti teorije i istorije umetnosti. Podatke o izložbama i publikacijama, kao i ostalim događajima  koji nastaju kao rezultat ovih saradnja, redovno objavljujemo na našem sajtu. 

O aktivnostima Galerije RIMA i umetnicima čija dela su u ponudi možete se informisati u rubrikama na sajtu kao i na fejsbuk stranici, a za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati slanjem mejla preko sajta (KONTAKT) ili direktno na adresu galerija@galerijarima.com

Hvala Vam što pratite naš rad!


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0